2017. március 01., szerda 13:17

Éves tagdíjfizetés

Tisztelt Tagtársak!

Tájékoztatlak, hogy a Szövetség Alapszabályának 6.4. pontja szerint az éves tagdíj befizetésének határideje minden év január 31. napja, amit a Szövetség tagjának 9.2.5. pont értelmében a tag kötelessége.

Nyilvántartásunk szerint többen nem tettek eleget tagdíjfizetési kötelezettségének, ezért az elnökség 2017. március 15.-ig meghosszabbította a tagdíj befizetésének ez évi határidejét.

A tagdíjfizetés megkönnyítése érdekében szeretnék tájékoztatást adni a tagdíjfizetés lehetséges módozatairól:

Az éves tagdíj mértéke változatlanul:

• rendes tag esetében: 12.000 Ft / év
  • pártoló tag esetében: 6.000 Ft / év
  • társasvállalkozó pártoló tag esetében: min. 24.000 Ft / év

Tagdíjfizetés lehetőségei:

• banki átutalással, vagy készpénz befizetésével a Szövetség OTP Bank-nál vezetett

11742001-20010290

sz.bankszámlára (Megjegyzés rovatba ne felejtsd beírni: “2017. évi tagdíj”)

• készpénzben a Detektívklub március 12.-n tartandó rendezvényén

Nyilvántartási adataink szerint néhány tagtartásnál elmaradás tapasztalható a 2016. évi tagdíj esetében is. Aki továbbra is fent kívánja tartani tagsági jogviszonyát úgy az elmaradt tagdíjat, valamint a 2017. évre esedékes tagdíjadat egyösszegben szíveskedjen kiegyenlíteni.

Kérünk, hogy bármelyik fizetési módot választod, számlaigényedet a pontos név és számlázási cím megjelölésével e-mailben jelezd, hogy azt postafordultával meg tudjuk Részedre küldeni.

Amennyiben tagdíj-fizetési kötelezettségednek levelünk kézhezvételét megelőzően eleget tettél, úgy kérjük, hogy levelünket tekintsd tárgytalannak, és egyben kérlek, hogy a befizetést  igazoló utalási másolatot részünkre eljuttatni szíveskedj levélben, vagy e-mailben.

Levelezési cím:      1205 Budapest, Tátra téri piac 141. sz. iroda,

Amennyiben személyi adataidban változás állt be, vagy tagsági jogviszonyodat a jövőben nem kívánod fenntartani, úgy kérlek, hogy az adatokat pontosítsd, esetleges kilépési szándékodat e-mailben, vagy levélben írásban is erősítsd meg.

A fentieken túl tájékoztatni kívánunk, hogy a jelenleg rendelkezésre álló információink szerint a magánnyomozói tevékenység önálló törvényben történő szabályozását célzó törekvéseink célegyenesbe értek, a részletekről a közel jövőben tájékoztatást adunk Körlevél útján, valamint a Szövetség honlapján - www.detektivszovetseg.hu - és  Facebook - https://www.facebook.com/magyardetektiv.szovetseg/  - oldalán, ahol jelenleg is megtalálhatók a legfontosabb információk és elérhetőségek.

Budapest, 2017. február 27.

Üdvözlettel:

Mátyás József